Irwin var i sving med en ny risikodokumentar da han skal ha blitt angrepet av den giftige flyndrefisken utenfor Low Isles ved Port Douglas i Asutralia, skriver Sydney-avisen The Daily Telegraph.

Superstjerne Krokodillejegeren – som fikk masse pepper da han tok med seg sin nyfødte sønn inn i et krokodillebur – drev og svømte under vann med et kamerafølge på slep da dokumentarinnspillingen plutselig endte i tragedie.

Den blonde stjernen i «Crocodile Hunter» er en superstjerne og et nasjonalt ikon i Australia. Også i Norge er Irwin kjent for sine mange stunts med langt fra ufarlige dyr.

44-åringen er født og oppvokst i en krokodillepark i Queensland, og har alltid omgås de fryktede og ikke rent lite mannevonde beistene.

Irwin er ikke bare kjent for sine mange livsfarlige tv-reportasjer. Han har også ført sin egen kamp for å bevare den unike faunaen og floraen i Australia.

To barn Piggrokke er en flat flyndreliknende fisk med spisse pigger på halen. Disse kan lage livstruende sår, og det er antakeligvis det som har skjedd med Irvin.

Fisken lager en slags hvinelyd, og bruker halen som en pisk. Den kan bli over en meter mellom «vingespissene».

Irwin etterlater seg konen Terri og de to barna Bob og Bindi.

REUTERS
REUTERS