Svenske Aftonbladet skriver at den gravide kvinnen i 30-årene var på vei hjem fra pinsemenighetens forsamlingslokale da en 53 år gammel mann skal ha slått henne.

— Flytt dere, idioter, ropte mannen til pinsevennene, før han gikk til angrep på kvinnen. Hun forsøkte å verge sitt ufødte barn, og ble dermed truffet av mannens slag i ansiktet.

53-åringen ble anholdt av politiet.

I følge pinsevennene har mannen også tidligere truet medlemmer av menigheten. Drapssaken og oppmerksomheten rundt den har skapt et hat mot pinsevennene i Knutby, hevder folk Aftonbladet har snakket med.

Den mishandlede kvinnen skal i retten i dag fortelle at hun følte seg krenket av den drapstiltalte Helge Fossmo. Pastoren skal ha lagt seg ved siden av henne i en seng og prøvd å klemme henne, med tydelig ereksjon.

I følge kvinnen skal Fossmo flere ganger ha beklaget seg over sin kone Alexandra og fortalt at han hadde drømmer om at hun døde.

I retten i dag skal også Anette Linde vitne. Hun er konen til Daniel Linde, som ble skutt av pastorens barnepike Sara Svensson. Fossmo har også innrømmet å ha hatt et forhold til nabokonen.

ÅSTEDET: Huset i Knutby der Alexandra Fossmo ble funnet skutt og drept og en mann skadd.