Til rollen som president John F. Kennedy selv er Greg Kinnear plukket ut. Serien lages for The History Channel.

Holmes og Kinnear er ikke de eneste kjente navnene på rollelisten. Som Joe Kennedy – Johns far og overhode i Kennedy-klanen – stiller Oscar-vinneren Tom Wilkinson.

Se hva John F. Kennedys presidentbibliotek har å by på

Premiere neste år

Ikke bare samlivet mellom Jackie og John er i søkelyset i serien, den skal fortelle om livet «bak lukkede dører» i Kennedy-klanen, USAs mest kjente familie.

Serien kommer på programmet på kabel-TV-stasjoner i USA neste år og skal i hovedtrekk dekke Kennedys presidentår, altså fra 1960 til attentatet i Dallas i november 1963, skriver BBC .

Et ikon

Jacqueline Kennedy, født Bouvier, ble i sin tid som USAs førstedame regnet som et moteikon og en av verdens mest elegante kvinner. Hun giftet seg senere med den greske skipsredermilliardæren Aristoteles Onassis og døde av kreft i 1994.

Katie Holmes , som nå skal portrettere Jackie, giftet seg i 2006 med Tom Cruise etter å ha slått igjennom i løpet av 128 episoder av TV-serien «Dawson's Creek» fra 1998 til 2003.

Oscar-nominert

Greg Kinnear , som skal spille John F. Kennedy, har hatt en rekke filmroller, mest kjent er suksessen «Little Miss Sunshine» i 2006 og «As Good As It Gets» der han ble Oscar-nominert for beste birolle.

KATIE HALMES skal spille Jacqueline Kennedy.
Matt Sayles
GREG KINNEAR skal spille John F. Kennedy.
Evan Agostini