Under overskriften «Folkförrädare knivhuggen» forteller den nynazistiske og rasistiske hjemmesiden Info 14 om gårsdagens angrep på Anna Lindh. Ifølge TV 2 Nettavisen er siden et samlested for nynazistiske grupper i Sverige. Innlegget er skrevet før det ble kjent at Anna Lindh døde som følge av skadene.

Der kritiseres politiet fordi de setter inn så mange ressurser på etterforskningen av attentatet.

— Politiet har satt inn alle tilgjengelige ressurser i jakten på knivmannen, noe som er meget overraskende da dette er et hverdagslig knivoverfall mot en svenske, noe som aldri ellers vises den samme interesse fra våre tre statsmakter, skriver nettstedet.

På nettsiden den-svenske.com, en forkortelse for «Den svenske nasjonalsosialisten», mener man at drapet utnyttes av svenske medier i forbindelse med folkeavstemningen om euro førstkommende søndag.

Nynazister i hele Europa er stort sett konsekvente EU-motstandere. Så også i Sverige. Svens-ke nynazister er sterkt imot svensk EU-medlemskap og integreringen i EU som Anna Lindh kjempet for.

På den-svenske.com reageres det også på beskrivelsen av den etterlyste gjerningsmannen.

— Ifølge massemedia, som vanligvis hevder at det ikke finnes noen etniske svensker men at vi alle er svensker, skal mannen ha hatt et «svensk utseende».

«Folkförrädare knivhuggen» lyder overskriften på Info 14.