Kalkunen var den siste i butikken i Barry i Wales, og begge kvinnene hadde satt øynene i fuglen, som kjent en uunnværlig del av den tradisjonelle britiske julemiddagen. Etter en mindre slåsskamp inne i butikken vant den eldste og tok trofeet med seg til kassa. Men ute på parkeringsplassen møttes de to kamphønene igjen.

–Jeg håper den svir seg, ropte den yngre kvinnen. Den andre kvinnen stormet da bort og klubbet til sin motstander med kalkunen, ifølge sikkerhetsvakt Jeff Evans. Kunden kom sjokkert og gråtende tilbake til butikken med hårtuster revet ut, forteller han.

Historien er bare ett eksempel på fenomenet britiske aviser har døpt "juleraseri". Et annet eksempel er Liz Mace som ble lei av at hennes mann og fem barn slanget seg foran TVen mens hun selv måtte slite med juleforberedelsene. Resolutt tok hun med seg TV-apparatet og kastet det ned trappen foran huset.

— Etter det første sjokket kom de seg opp, pyntet treet og hjalp til med juledekoreringen, forteller Mace, som sier hun gleder seg til å spille brettspill framfor å se på TV i jula.

(NTB)