Verken jenta eller hennes langt eldre kjæreste viste noen tegn til følelser da de ble fremstilt for en domstol i jentas hjemby Medicine Hat tirsdag kveld lokal tid. To dager tidligere ble likene av jentas far, mor og bror oppdaget hjemme i familiens bolig. Paret ble senere pågrepet i provinsen Saskatchewan.

Jenta så ned og fiklet med sin altfor store blå fengselsdrakt da hun ble ført fram i det stappfulle rettslokalet, melder canadiske medier.

23-åringen satt sammensunket på benken, og dommeren måtte be ham om å reise seg.

Ifølge kjenninger av paret var jenta sint på foreldrene sine fordi hun ikke fikk treffe 23-åringen. De sier til en lokalavis at drapene var planlagt.

Jenta kan i henhold til canadisk lov ikke identifiseres, men i byen Medicine Hat i provinsen Alberta vet nå alle hvem hun er. De siste ukene skal hun ha begynt å bruke mørke, gotiske klær og sterk sminke. Forvandlingen fra å være en vanlig skolejente på en katolsk skole var markant.

Aviser har meldt at jenta kom i kontakt med 23-åringen i et vampyr-chatterom på internett, men ifølge en venn av mannen møttes de to på en pønketilstelning for tre måneder siden.

Flere av mannens venner skal de siste ukene ha sagt til ham at aldersforskjellen mellom ham og kjæresten var bisarr, men han skal ha feid innvendingene til side og vært oppsatt på å fortsette forholdet til tolvåringen.