Det siste offeret ble funnet i et skogsområde utenfor Ipswich søndag ettermiddag. Politiet har ennå ikke opplyst hvem den drepte kvinnen er, men bekrefter at det er snakk om en prostituert i 20-årene.

Den drepte kvinnen ble funnet av en turgåer, rundt 15 kilometer fra stedet der to andre unge prostituerte ble funnet drept tidligere i måneden, skriver The Guardian.

25 år gamle Gemma Adams forsvant 15. november og ble funnet i Hintlesham utenfor Ipswich 2. desember.

19 år gamle Tania Nicol forsvant 31. oktober og ble funnet ved Copdock Mill utenfor Ipswich fredag.

Lokalkjent

Begge ble funnet nakne men ifølge politiet var det ingenting som tydet på at de var utsatt for vold. Begge hadde ligget i vann i lengre tid.

Også det tredje offeret arbeidet som prostituert i Ipswich-området, og politiet tror derfor at samme gjerningsmann kan stå bak.

Politiet tror også at vedkommende er lokalkjent i området, og opplyser at han åpenbart har kjennskap til småveier og kanaler i området.

Funnet kvalt

Politiet i Suffolk har også kontaktet andre politidistrikt, blant dem Norfolk der flere prostituerte kvinner er drept eller har forsvunnet de siste årene.

16 år gamle Natalie Pearman ble kvalt og drept i 1992 og 22 år gamle Michelle Betles led samme skjebne i 2002. Begge arbeidet som prostituerte i Norwich, drøyt 60 kilometer fra Ipswich.

Mandy Duncan forsvant sporløst fra Ipswich-området i 1993 og Kellie Pratt forsvant fra Norwich i 2000.