— Den amerikanske cowboyen høster fruktene av sine forbrytelser mot menneskeheten. Det er en svart dag i historien for Amerika, som smaker et bittert nederlagsom straff for sine forbrytelser og manglende respekt for folks ønsker om å leve et fritt og anstendig liv, uttalte en kommentator tirsdag kveld.

— De massive eksplosjonene i Amerikas maktsentra, særlig Pentagon, er et smertefullt slag i ansiktet på amerikanske politikere for at de skal stanse sitt ulovlige hegemoni og forsøkene på å påtvinge andre varetekt, het det i en sending som ble fanget opp av BBC.

— Det er ingen tilfeldighet at World Trade Center ble ødelagt i selvmordsaksjoner med to fly som brøt gjennom alle amerikanske sikkerhetsbarrierer for å gjennomføre århundrets operasjon og gi uttrykk for protest mot den hensynsløse amerikanske politikken, sa TV-kommentatoren.

— Kollapsene i de amerikanske bygningene er en kollaps i den amerikanske politikken, som avviker fra menneskelige verdier og støtter verdenssionismen i alle internasjonale fora med sikte på å slakte det palestinske folk og gjennomføre de amerikanske planene om å dominere verden under dekke av det som kalles den nye orden. Dette er fruktene av denne nye amerikanske verdensordenen, påpekte kommentatoren.

Irak har gitt USA og Storbritannia hovedansvaret for at FN opprettholder straffesanksjonene mot landet etter den irakiske invasjonen i Kuwait i 1990.