Pølsemakere i Tyskland går ifølge nyhetsbyrået Reuters nye veier for å krydre sommersalget. De håper pølser med diverse eksotiske smaker skal slå an i pølselandet.

Kiwi, kirsebær, sitron og aloe vera er blant smakene du kan velge mellom dersom du legger turen til Tyskland i sommer. Men også mindre fruktige alternativer som pølse av lam eller pølse med smak av ingefær, persille, kardemomme og spiselige blomster står på menyen.

Håpet er at de nye smakene skal hjelpe på salget av bratwurst, som har stagnert den siste tiden.

Slakter Uwe Buenger i Berlin har utviklet en chili og honning-bratwurst, mens konkurenten satser på en kiwi-pølse, som også inneholder ananas og kirsebær, skriver avisen Bild.

Og skulle du slite med pølsefordommer og ønske deg noe mer eksklusivt, finnes det alternativer for deg også. Trøffelbratwurst er nemlig også å finne hos de oppfinnsomme pølsemakerne.