Marina Bandres (37) historie er én av dem, skriver Aftenposten. Bandres, som reiste med sin lille sønn på åtte måneder, hadde ifølgeEl Heraldovært i onkelens begravelse. Senere skal hun og babyen på åtte måneder blitt kjørt til flyplassen av den unge kvinnens far.

Avisen siterer kilder på at kvinnen ikke klarte å finne et direktefly til Manchester der hun bodde sammen med mannen sin.

Bandres valgte derfor en rute med et korresponderende fly fra Düsseldorf. Det er ikke kjent om hennes ektemann var blant passasjerene. Paret bodde i Storbritannia, men kommer fra Juca.

Skulle ha vært på flyet som styrtet i Alpene

Flere aviser bringer i dag intervjuer med forretningskvinnen og tobarnsmoren Claudia Vásquez Alarcón som skulle ha vært på flyet.

Forretningskvinnen fortelleri et intervju med Expressen at hun skulle til Düsseldorf for å treffe potensielle kunder. Bare noen uker innen avreise, endret hun planene sine, og prioriterte et møte med kunder i São Paulo.

— I dag kjennes det som den beste beslutningen jeg har tatt noensinne, sier en sjokkert Alarcón.

— Jeg blir så lei meg når jeg tenker på alle familiene som i dag har mistet noen av sine nærmeste. Som har mistet sine beste venner, sine store kjærligheter og sine barn, sier Alarcón til den svenske avisen.

Åtte omkomne fra Girona

Ni av de omkomne, som skal ha vært på vei til matkonferansen FOODTEC i Køln, kom fra den samme småbyen Girona utenfor Barcelona.

En av dem, Charles Milla Masanas, beskrives avEl Paissom en av sjefene for selskapet, medlem av Rotary-klubben og interessert i roing. Han etterlater seg en kone og en to år gammel sønn.

Den tyske småbyen Haltern am See nordvest i Tyskland mistet 16 skoleelever og to lærere i den tragiske flystyrten.