Onsdag gikk New York-guvernør Eliot Spitzer av etter at det ble kjent at han hadde deltatt i en prositusjonsring og kjøpt sex ulovlig ved flere anledninger.

Spitzer ble avslørt etter at han møtte «Kristen» 13. februar på Mayflower hotel i Washington.

— Vil ikke være monster

Kristen har vist seg å være Ashley Youmans, nå Ashley Alexandra Dupré (22). En kvinne som kom til New York for å fremme sin sangkarriere.

— Jeg vil ikke bli sett på som et monster, sier Dupré til New York Times.

Leiligheten hennes i New York er beleiret av pressefolk, men få har fått snakke med henne så langt.

Ifølge New York Times hadde hun beholdt humøret da avisen fikk tak i henne på telefon. Hun uttalte, med stor grad av understatement:

— Dette har vært en vanskelig tid. Det er komplisert.

Vanskelig oppvekst

Mandag møtte hun i en rettssal i byen. Hun kommer trolig til å bli innkalt som vitne i en sak mot en mann og tre kvinner. De er anklaget for å ha drevet prostitusjonsringen Emperor's VIP Club, hvor Spitzer var kunde.

På sin egen MySpace-side, som til nå har hatt over fire millioner besøk, forteller Dupré om en vanskelig oppvekst der foreldrene ble skilt. Hun dro hjemmefra da hun var 17. Hun har vært ensom og har brukt stoff, ifølge nettsiden.

— Jeg har lært hvordan det var å ha alt, og så miste det, igjen og igjen. Lært hva det vil si å våkne opp en dag og merke at menneskene du er glad i, er borte, skriver hun.

Myspace.com
MySPACE.COM