Dette hevder sjefen for det britiske flyselskapet British Airways.

Folk i det terrorrammede New York har overvunnet flyskrekken etter terrorangrepene 11. september, og begynt å reise igjen. Men glamourgutta og jentene i Hollywood er kjemisk fri for guts, sier BA-sjef Rod Eddington ifølge London-avisen The Mirror.

-Disse folkene hadde virkelig en sjanse til å stå fram som rollemodeller for sine landsmenn og for andre mennesker verden over. I stedet har de har trukket seg tilbake til sine herskapelige hjem, der de føler seg trygge, tordner Eddington.

BA-sjefen kom med sine kommentarer i forbindelse med at flyselskapet nå gjenopptar sin trafikk over Atlanteren med overlydsflyet Concorde.

Blant passasjerene på den første avgangen fra London var rockestjernen Sting og kringkastingsveteranen David Frost.

Respekten for Hollywood er nok større i Washington enn i London. USAs president George Bush har ifølge den amerikanske underholdningsbransjens avis Daily Variety invitert flere av bransjens største navn til å delta i kampen mot terrorismen.

(NTB)

Wesley Snipes er hard mot sine halvblodsbrødre i rollen som vampyrjegeren Blade. Men i virkeligheten er han kanskje en pudding? Foto: Bruce Talamon/SCANPIX