Det er avisen New York Post som forteller den utrolige historien om den 25-år gamle studenten, som kan takke den amerikanske eks-presidentens sidesprang med frøken Lewinsky for at hun i dag er gift med briten Dean Longhurst.

Gebhart arbeidet selv som frivillig for det demokratiske partiet da Clinton hadde sitt famøse møte med Monica Lewinsky på fortauet.

— Jeg husker at hun dyttet meg unna for å nå Clinton, forteller Gebhart til New York Post..

Bildene av omfavnelsen skulle senere gå verden rundt i månedsvis, ledsaget av stadig nye avsløringer om hva som senere foregikk mellom de to i Det hvite hus.

Samtidig med dette fikk Gebhart kontakt med Longhurst via internett, og kommuniserte med ham via epost. Og da briten til slutt dristet seg til å spørre om hvordan hun så ut, ba hun ham om å følge med på nyhetene og se etter den rødhårede jenten som sto ved siden av Lewinsky.

— Jeg kunne se Bill og Monica, men så også et annet ansikt med et stort smil og en rød hårmanke, forteller Longhurst til New York Post.

Briten likte det han så, og kunne knapt vente til han fikk møte den amerikanske jenta.

— Da jeg fikk se Lisa i levende live, syntes jeg hun var enda vakrere, forteller Longhurst.

Kort tid etter giftet de seg, og alt tyder vel på at de får et noe mindre kontroversielt forhold enn de to hovedpersonene på det historiske bildet som førte de sammen.

(NTB)

MØTTE CLINTON: Lisa Gebhart er nok glad for at dette øyeblikket ble foreviget. (Arkivfoto: White House Pool TV/REUTERS)