«Raftoprisen er ikke bare en stor personlige ære for deg ...., men er også en uvurderlig støtte til alle vietnamesere som kjemper for demokrati og frihet i Vietnam».

Professor Hoang Minh Chinh (84). Kommunistpartiveteran, i dag ledende opposisjonell

«Raftoprisen gir internasjonal oppmerksomhet til den rettferdige kampen til det vietnamesiske folk ved å trekke frem ditt eksempel, til tross for lidelser og forfølgelse har du fortsatt din fredelige kamp for å beskytte buddhismen og redde det vietnamesiske folket fra undertrykkelse de siste tretti årene».

Dr. Nguyen Dan Quê, lege og menneskerettighetsaktivist. I fengsel i 20 år for sine opposisjonelle meninger, i dag i husarrest i Ho Chi Minh-byen.

«Ikke bare er du en svært verdig mottaker av Raftoprisen, vi mener du fortjener en enda større internasjonal anerkjennelse for din store innsats ...»

8046-bevegelsen for Frihet og Demokrati i Vietnam.

«Thich Quang Do er en spesiell, edel og modig person. Han hører hjemme i historiebøkene».

Ho Vinh Loc, forfatter og forsker «... I realiteten bør du få større anerkjennelse fra det internasjonale samfunnet. Du er blitt et symbol for den gryende demokratibevegelsen i vårt land. Vi vil uttrykke vår dypeste beundring for din utrettelige kamp».

The Vietnam Progress Party, uoffisielt opposisjonsparti nylig etablert i Hue.