Det kom fram da 46-åringen ble framstilt for fengsling tirsdag. Gjennom sin advokat, Kaj Lindström, erkjente den drapsmistenkte at han hadde slått Norén flere ganger i hodet med en ukjent gjenstand.

46-åringen hevder at han handlet i nødverge etter at Norén skal ha angrepet ham med kniv. 46-åringen innrømmet også at han parterte liket. Forhandlingene fant sted bak lukkede dører, og 46-åringen ble varetektsfengslet fram til 21. januar.

Ukjent motiv

Aktor Ingela Sörgård begjærte 46-åringen fengslet for drap og likskjending, men kunne ikke si noe om hva som skal ha ligget bak udåden.

— Motivet for drapet er fremdeles ukjent, sier Sörgård.

En 28 år gammel mann er siktet for å ha hjulpet til å skjule en forbrytelse og for likskjending.

I fengslingsforhandlingene avviste 28-åringen skyld, men retten fant likevel grunn til å varetektsfengsle mannen. Politiet mistenkte 28-åringen for å ha medvirket til drapet, men påtalemyndigheten valgte å utelate dette fra siktelsen enn så lenge.

— Det betyr bare at jeg ikke med skjellig grunn kunne begjære ham fengslet mistenkt for drap eller medvirkning, sa Sörgård, som ikke utelukker at siktelsen mot 28-åringen kan utvides på et senere tidspunkt til drap eller medvirkning til drap. Begge de mistenkte har sittet i varetekt siden fredag.

Partert lik

To søsken, en ti år gammel gutt og hans 13 år gamle søster, fant dagen før nyttårsaften Noréns hode fastfrosset i isen i elven Nissan som renner gjennom det sentrale Halmstad. Dagen etter ble det funnet flere likdeler og klesplagg i elven.

Andre kroppsdeler ble funnet i leiligheten til den mistenkte 46-åringen 3. januar. Kroppsdelene lå gjemt på 46-åringens bad. Ingen befant seg i leiligheten da politiet slo til med grunnlag i et tips, men 46-åringen og 28-åringen kom senere til stedet. Begge ble pågrepet av politiet.

(NTB)