"Halvparten av de gravlagte var kvinner og barn," sier Rabbo i et åpent brev til verdens statsledere, nasjonalforsamlinger og regjeringer.

"Hele familier er utryddet, og hæren forsøker å skjule sannheten," sa Rabbo videre med henvisning til at den israelske hæren nekter journalister adgang til flyktningleiren.

Israel har offisielt sagt at om lag 100 palestinere ble drept under offensiven mot byen, der også 23 israelske soldater falt. Israel beklager at sivile er drept.

Israelske offiserer som var med på offensiven, har imidlertid sagt at hundrevis av palestinere ble drept, og at Israel vil bli utsatt for internasjonal fordømmelse når sannheten om operasjonen blir kjent.

De palestinske myndighetene har tidligere beregnet at 500 mennesker ble drept i Jenin.

De 200 palestinerne som sitter beleiret i Fødselskirken i Betlehem sammen med prester og munker, appellerte fredag til paven og FN om å redde dem.

Palestinerne er væpnede medlemmer av de palestinske sikkerhetsstyrkene som søkte tilflukt i kirken under den israelske offensiven i byen. I tillegg befinner det seg 30 prester og flere sivile flyktninger i kirken.

I sin appell til pave Johannes Paul II og FNs generalsekretær Kofi Annan sier de at de ikke får mat og medisiner, og at flere sårede er i ferd med å dø. To av de innesperrede skal allerede ha dødd under den ti dager lange beleiringen.

I brevet, som ble offentliggjort av den lutherske kirken, sier de israelerne har til hensikt å ta livet av dem uten hensyn til lovgivning eller moral.

En talsmann for den israelske hæren sa at de ikke forlater Betlehem før de har arrestert "terroristene" inne i kirken.

— Vi har all verdens tid til å vente, sa oberst Olivier Rafovicz.