På bildet ser man en stor menneskemengde som flykter bort fra åstedet for terrorbombene, skriver Aftenposten.

I venstre bildekant går eller løper 19 år gamle Dzjokhar Tsarnajev med den hvite capsen bak fram. Også han er på vei bort fra eksplosjonene.

Nervøs

Den neste kjente observasjonen av ham er dagen etter, tirsdag, da han kommer til et bilverksted for å hente bilen sin.

Bilmekanikeren kjenner ham godt fra før av og merker at han er annerledes, forteller han til ABC News.Ifølge bilmekanikeren var han nervøs og krevde å få tilbake bilen, en hvit Mercedes 2006 eller 2007-modell, han hadde levert til reparasjon to uker tidligere.

— Han bet negler

— Da han leverte bilen sa han at den tilhørte kjæresten sin. Tirsdag ville han ha den tilbake. Han sa: «Jeg må ha bilen tilbake fordi min venn vil ha den nå.» Jeg sa at bilen ikke var klar, og den hadde ikke støtfangere eller baklys. Han sa: «Det gjør ikke noe. Det gjør ikke noe», sier bimekanikeren til ABC News. - Jeg la merke til at han var veldig nervøs, han bet negler og var veldig annerledes enn han pleier. Han var alene, og ville ha bilen med en gang.

— Jeg har kjent ham i to år, siden han ofte har kommet til butikken min med venner. Han har alltid vært høflig og man la ikke merke til noe spesielt med ham, sier mekanikeren.

Han sier 19-åringen betalte kontant, noe han alltid pleide å gjøre, og at han ofte var innom med venner som alle kjørte fine biler og kledde seg pent.