Dette bildet gikk verden rundt mandag. Ettåringen fra Sverige, som hadde mistet sin mor og far. Helt alene i Thailand, prisgitt sykepleiere med altfor mange skjebner å hjelpe.

Moren savnet

Den ene rystende historien avløser den andre fra raserte ferieperler i Thailand. Men det finnes altså håp.

I går ble Marko Kärkkäinen fra Bohus i Sverige gjenforent med Hannes på sykehuset i Phuket. Men moren, Susanne Bergström, er savnet. Sannsynligvis er hun tatt av dødsbølgen, skriver Expressen.

Det var en pleier på det internasjonale sykehuset i Phuket som tok affære, da hun oppdaget at Hannes var helt alene. Pleieren la ut bilder av den ett og et halvt år gamle gutten på internett.

«Men det er jo Hannes, gutten til Marko», skal Markos tante ha utbrutt da hun fikk se bildet på dataskjermen.

Løp for livet

Siden kontaktet hun Markos bror, som bor i Bangkok. Det var han som først besøkte guttungen på sykehuset. Sent i går kveld ble også faren gjenforent med Hannes.

Hannes var på ferie med foreldrene, farmor og farfar. Da vannmassene skyllet inn over Phuket, satt hele reisefølget ved bassengkanten.

Da alvoret demret, begynte de å løpe. Farfar med Hannes i den ene hånden og konen i den andre. Men kreftene ble for sterke — farfar mistet taket. Senere ble farmor funnet i live. Hun hadde reddet seg opp i et tre.

<b>FLIK AV LYKKE:</b> Hannes og pappa Marko er nå gjenforent. Men mamma Susanne er fremdeles savnet.
REUTERS