Det palestinske barneprogrammet «Morgendagens pionerer» går på fjernsynskanalen Al-Aqsa, som drives av Hamas-bevegelsen.

I en sending som gikk på luften nylig, er den lyserøde kaninen Assud og den rødkledde jenten Saraa skjønt enige om å boikotte danske varer, og de er ikke i tvil om at de vil hevne seg hvis karikaturtegningene blir satt på trykk igjen, skriver den danske avisen Politiken.

— Soldatene vil hevne seg med alt de eier, selv med sitt blod. De vil ikke la det skje igjen. Hvis de gjør det igjen, så dreper vi dem, ikke sant? spør Assud.

— Ja, hvis Gud vil, svarer Saraa.

— Jeg vil bite dem og spise dem opp, sier kaninen.

— Ja, sier Saraa, før hun fortsetter: - Assud, vi er ikke terrorister. Alt vi ønsker oss, er å få tilbake vårt hjemland Palestina. Vi vil at hele Palestina skal tilhøre oss. Vi er ikke terrorister.

Den oppsiktsvekkende fjernsynssendingen kommer som en reaksjon på at 17 danske aviser på nytt trykket karikaturtegningen hvor profeten Muhammed er avbildet med ei bombe i turbanen. I sendingen blir det også rettet drapstrusler mot Kurt Westergaard, som tegnet karikaturen.