Jackson, som døde tragisk og på mys-tisk vis 25. juni, skal ligge i et impone-rende utsmykket mausoleum i Forest Law Memorial Park i Glendale.

Bare den nære familien og venner vil være til stede ved begravelsen, i sterk kontrast til minneseremonien som ble holdt i juli i Los Angeles. Den gangen deltok 20.000 fans.

Flere av gatene rundt gravlunden i Glendale vil være stengt for å hindre at nysgjerrige og sørgende fans strømmer til.

Stjernespekket

I mausoleet finnes også levningene etter Hollywood-storheter som Clark Gable, Jean Harlow og Carole Lombard.

Mausoleet kan fremvise imponerende kopier av noen av Michelangelos største verk, som «David», «La Pieta» og «Moses». Den rommer også en overveldende gjenskapning av Leonardo da Vincis «Siste måltid».

Andre film— og artiststorheter som Humphrey Bogart, Nat King Cole og Walt Disney er også stedt til hvile i gravlunden Forest Law Memorial Park, som åpnet i 1906.

Ble drept

Det fremgår av Jacksons dødsattest at han døde som følge av en kombinasjon av narkosemedisin og beroligende midler, medikamenter som ble gitt ham av en annen person. Dermed ble Jackson drept, og saken behandles nå som en drapssak.

Det er Jacksons private lege som an-klages for å ha forårsaket popkongens død ved å gi ham den farlige miksen av legemidler.

**Les også:

En verdig kongehyllest**

ETTER TO MÅNEDER: To måneder etter sin død skal endelig Michael Jackson gravlegges - blant Hollywood-stjerner.