En fotograf for nyhetsmagasinet Time, Shaul Schwarz, sier han har sett minst to slike veisperringer lagd av lik og steiner i sentrum av den ødelagte byen.

— De har begynt å sperre gatene med lik. Det begynner å bli spent der ute, folk er lei av at de ikke får hjelp, sier han.

Trass i den enorme internasjonale hjelpeaksjonen som dras i gang, har lite hjelp kommet frem til ofrene på gata, og mat og vann er i ferd med å ta slutt.

— Hvis ikke hjelpen kommer snart, blir situasjonen dårligere veldig fort. Vi trenger desperat vann og mat, sier Lucille som sitter nærmest svimeslått i døråpningen til huset sitt.

— Flere leger, færre journalister, skrek en sint mann til en av de utallige mediegruppene som har kommet til Haiti, mens han hyttet med neven.

Mens stanken av lik hang over stablene med døde langs gatene eller i ruinene, fortsatte vanlige haitiere å grave med hendene etter overlevende de kunne høre rope under betongen.

En gruppe som arbeidet med å befri en mann fra ruinene av skattekontoret, så opp da enda et fly passerte over dem.

— Jeg skjønner ikke hva de gjør, hvor de alle skal, sa Jean-Baptiste Lafontin Wilfried da det amerikanske kystvaktflyet fløy over.

— Vi hører på radioen at redningsteamene kommer, men ingenting kommer. Vi har bare fingrene til å lete etter overlevende, sa skatteinspektøren som sto oppå ruinene.

Store mengder forsyninger har allerede kommet til flyplassen, men på grunn av stengte veier drøyer det med å fordele dem. FN har bare så vidt begynt å dele ut mat til trengende.