Den hemmeligstemplede rapporten stammer ifølge den franske regionalavisa fra Frankrikes etterretningstjeneste og er datert 21. september. Frankrikes president Jacques Chirac og statsminister Dominique de Villepin, samt innenriksministeren og forsvarsministeren, skal ha blitt vist rapporten samme dag.

«Ifølge en vanligvis pålitelig kilde, er de saudiarabiske tjenestene nå overbevist om at Osama bin Laden er død,» heter det i rapporten.

Videre kan man lese at informasjonen fra saudiaraberne indikerer at bin Laden døde i Pakistan 23. august som følge av et alvorlig tilfelle av tyfoidfeber som førte til en delvis lammelse av hans indre organer.

Frankrikes forsvarsdepartement sier i en uttalelse at informasjonen om bin Ladens angivelige dødsfall ikke kan bekreftes, og legger til at det vil bli satt i gang en gransking for å avdekke hvem som har lekket den hemmelige rapporten.

Pakistan har ikke mottatt informasjon fra noen utenlandsk regjering som underbygger informasjonen om bin Ladens angivelige dødsfall, sier en framstående tjenestemann fra Pakistans regjering til nyhetsbyrået Reuters.

– Ingen regjering har hittil delt slik informasjon med oss, hvilket ville vært det normale å gjøre i slike situasjoner, sier den anonyme tjenestemannen.