Skytingen ble gjenopptatt ved daggry tirsdag. Helsearbeidere inne i flyktningleiren ber om at kampene stoppes, fordi det ligger døde og sårede i gatene.

Anonyme regjeringskilder meldte mandag kveld at det var satt fram tilbud om våpenhvile, men meldingen ble aldri bekreftet.

Minst 20 islamister, 32 soldater og 27 sivile er drept i to dager med blodige kamper mellom regjeringshæren og den islamistiske militsen Fatah al-Islam.

Fanget i kryssild

Militsen har forskanset seg i den palestinske flyktningleiren Nahr al-Bared nord for havnebyen Tripoli. De 40.000 flyktningene i leiren føler seg fanget i kryssild mellom islamistene og regjeringshæren, som har skutt med stridsvogner og artilleri mot leiren.

Palestinske ledere i Libanon har tilbudt å hjelpe til med å knekke militsen, men kritiserer samtidig regjeringens bombardement av leiren.

Bombe i Beirut

Mandag kveld ble minst ti personer såret da en bombe eksploderte på en parkeringsplass i Libanons hovedstad Beirut. Eksplosjonen skjedde i det overveiende sunnimuslimske forretningsstrøket Verdun.

Kvelden før ble en kvinne drept da en bombe eksploderte ved et kjøpesenter i en kristen bydel av Beirut.