Det er motstridende meldinger om hvor mange som mistet livet i eksplosjonen. Sykehuskilder opplyser til Reuters at minst to skal være drept og 13 såret. En amerikansk militær talsmann sier til AFP at de har bekreftede meldinger om at en person ble drept og 19 såret.

Politikilder sier ifølge CNN at så mange som tolv personer kan ha blitt drept. Det var en tankbil som eksploderte. Politiet tror det dreier seg om en selvmordsaksjon, men det var fredag kveld for tidlig å slå fast det med sikkerhet.

— Vi vet foreløpig ikke om tankbilen eksploderte på grunn av en bombe eller ikke, sier en amerikansk militær talsmann. Ifølge en beboer i området hang det en eim av eksplosiver over området. Eksplosjonen skjedde i den velstående bydelen Mansour, nær Jordans og Libyas ambassader. – Branner raser fortsatt i området, forteller en politimann fredag kveld. Amerikanske militære myndigheter sier de etterforsker omstendighetene rundt eksplosjonen. Tidligere meldinger om intens skyting etter eksplosjonen er ikke bekreftet