Politiet i området West Yorkshire ble tilkalt til en bolig i landsbyen Slaithwaite nær Huddersfield rundt klokken 13 lokal tid søndag.

Den fire år gamle gutten og den 14 år gamle jenta ble fraktet til sykehus med store skader, men gutten døde kort tid etter. Jenta blir nå behandlet for alvorlige skader.

Prøvde å hjelpe

Waqar Zaman (34) eier en kiosk ved stedet de to barna ble knivstukket, og han prøvde å hjelpe den hardt skadde 14-åringen som klarte å gå et stykke fra stedet hun ble angrepet før hun kollapset.

– Hun hadde knivstikk i ansiktet som gikk tvers over munnen hennes. Hun hadde knivstikk i magen rett under ribbeina og alle andre steder også, forteller Zaman til BBC.

– Hun sa hun ikke kunne puste, at hun holdt på å dø.

Stakk av

Guttens dødsfall blir etterforsket som drap, opplyser en talsperson for politiet. To menn er blitt pågrepet i forbindelse med hendelsen. Øyenvitner forteller at en mann stakk av til den lokale puben etter å ha knivstukket barna, skriver avisen The Guardian.

Øyenvitnet Jez Pierce forteller at mannen satte seg på puben sammen med den andre mannen som nå er i varetekt. Pierce hevder videre at mannen tilsto drapet, og at vennen hans så ringte politiet.

Paul O’Shae bor i områder der de to barna ble knivstukket og sier han så den angivelige gjerningsmannen dra fra stedet.

– Jeg så det skje, og fyren stakk av. Det skjedde inne i huset, sier O’Shae til avisen The Guardian.

– Vi er i sjokk. Dette skjedde rett over gaten fra oss, fremholder han.