Det høres ut som en ikke altfor sannsynlig Hollywood-grøsser, men det blodige dramaet som utspilte seg i skogen i det nordlige Wisconsin i går var virkelig nok.

Fem hjortejegere i Sawyer County ble én etter én slaktet for fote, i den bisarre drapssaken som nå skaker USA.

Panikk

Jegerne skal ha reagert da en 36 år gammel mann tok seg inn på deres jaktmarker for å lete etter hjort. De ga 36-åringen beskjed om å pelle seg vekk. En skjebnesvanger oppfordring, skulle det vise seg. Den feilplasserte jegeren gikk nemlig fullstendig amok.

Først ble én i gruppen skutt og skadet. Resten av jaktlaget tilkalte da hjelp over radiosambandet. Før politi rakk å komme frem til skogen, var fem skutt og drept.

— Ofrene fikk panikk og begynte å løpe fra angriperen. Han fulgte etter dem som en snikskytter. Det virket som han jaget etter én etter én for å drepe dem, sier politisjef Tom Zeigle i Sawyer County til Milwaukee Journal Sentinel.

Datter død, far skadet

Tre personer, alle med skuddskader, rakk å kare seg i sikkerhet. De fem døde - en av dem en kvinne - ble funnet spredd rundt i skogen. Kvinnen var datteren til en av de skadde. Faren skal være alvorlig skadet, men tilstanden hans er i morgentimene uviss. Blant de døde fantes også en tenåring.

Den siktede 36-åringen var væpnet med en halvautomatisk angrepsrifle - et våpen som sjelden brukes til jakt.

Hjortejaktsesongen har nettopp startet i Wisconsin, og denne helgen var tusenvis av jegere ute i skogen for å jakte.

- Takker lykkestjernene

Den antatte drapsmannen rotet seg etter hvert bort i skogen, fordi han ikke hadde kompass.

Han fikk hjelp av to andre jegere til å komme seg ut på veien. Jegerne var uvitende om drapsdramaet som nettopp hadde utspilt seg.

Ute på veien ble 36-åringen etter hvert pågrepet - uten dramatikk.

— Riflen hans var tom for skudd. Det tror jeg betjentene som pågrep ham, takker sin lykkestjerne for, sier politisjef Zeigle til Milwaukee Jorunal Sentinel.