Politiet har fra før funnet likene av tre drepte prostituerte og har lett etter ytterligere to savnede prostituerte.

– Det er naturlig å tro at dette er de to savnede kvinnene Anette Nicholls på 29 år og Paula Clennell på 24, sier polititalsmann Stewart Gull.

– Men det er en antakelse som ennå ikke er bekreftet. Jeg frykter det verste, fremholder han.

De to likene ble funnet i området Nacton, øst for Ipswich, i nærheten av stedet der 24 år gamle Anneli Alderton ble funnet drept søndag.

Tidligere har politiet funnet 25 år gamle Gemma Adams, som forsvant 15. november og ble funnet i Hintlesham utenfor Ipswich 2. desember. 19 år gamle Tania Nicol forsvant 31. oktober og ble funnet ved Copdock Mill utenfor Ipswich fredag.

Frykten er i ferd med å spre seg i den ellers så rolige byen Ipswich, der alle kvinner nå blir bedt om å være forsiktige og ikke ferdes alene ute om kvelden.

Politiet slo alarm mandag etter det tredje funnet av et nakent lik og advarte alle prostituerte i Ipswich-området mot å bevege seg på gata for sin egen sikkerhets skyld.

– Dette er helt klart en svært foruroligende utvikling, spesielt siden to andre drap er under etterforskning. Vi kan ikke uten videre påvise forbindelser mellom drapene, men fakta taler for seg selv, sa sjefetterforsker Stewart Gull etter søndagens likfunn.

De første to drepte kvinnene, 25 år gamle Gemma Adams og 19 år gamle Tania Nicol, ble meldt savnet henholdsvis 15. november og 30. oktober. Liket av Adams ble funnet i en bekk 2. desember og Nicols lik i samme område fredag.

Politiet sier at det er en slående likhet mellom de to drapene og at de nå arbeider med å lage en profil av en mulig gjerningsmann.

SØK: Politiet lette i dag i en elv i Suffolk-distriktet i England.
ALESSIA PIERDOMENICO
SAVNET: Annette Nicholls ble meldt savnet i går. Politiet tror nå de har funnet henne død.
HO
SAVNET: Paule Clennell ble meldt savnet i går. Politiet tror nå de har funnet henne død.
HO