FOTO: REUTERS
Giampiero Sposito

Miraklene er få og tragediene desto større i L'Aquila. Brannmannen på dette bildet har nettopp funnet sin egen datter i ruinene etter mandagens katastrfoeskjelv, ifølge Reuters.Foreløpig er 235 mennesker døde — tallet stiger for hver time.

bt.no har besøkt teltleiren utenfor L'Aquila - les rapporten her.

Men ennå er det et lite håp.

Det er Sky News som kan fortelle om Eleonara, som ble funnet ikledd sin pyjamas av sporhunder og redningsmannskaper med varmesøkere.

Redningsmannskapene sier at kvinnen hadde blitt liggende i en lomme i det sammenraste huset etter det første skjelvet, og at hun hadde blitt beskyttet mot skadene fra etterskjelvene.

Eleonara ble funnet i huset sitt i sentrum av L’Aquila, like ved Villa Gioia-området ved 21.30-tiden tirsdag kveld.

Artikkelen fortsetter under bildet...

BÆRER UT DE DØDE: Letemannskapene finner hele tiden nye omkomne. FOTO: REUTERS
Giampiero Sposito

Skader — Hun hadde skader i armene og i bena. Hun ble funnet to timer før vi klarte å få henne ut, iser en av redningsmennene som fant henne til Sky News.- Hun var ved bevissthet hele tiden, sier han, og legger til at det var vanskelig å få henne ut fra betongruinene.

Les også: Dødstallene stiger

Armene over hodet Medisinsk personell forteller at de fleste døde kroppene som er brakt til det midlertidige oppsamlingsstedet har skader som stammer fra fallende betong, og at mange har dødd mens de prøvde å beskytte seg med armene over hodet.

Leger sier også at en del har dødd av hjerteanfall etter sjokk og stress som følge av jordskjelvene.

Artikkelen fortsetter under bildet...

SPØKELSESBYEN: Jordskjelvofre tar ødeleggelsene nærmere etter i øyesyn. FOTO: REUTERS
Chris Helgren

— Søk vil fortsette de neste 48 timene, til vi føler oss sikre på at det ikke er flere overlevende, sier statsminister Silvio Berlusconi, som selv tar seg av ledelsen av redningsarbeidet.- Vi må alle takke redningslagene, de har gjort en fantastisk jobb – det er flere enn 7000 redningsarbeidere, sier statsministeren.

Han sier at det nå blir satt opp 20 teltbyer som vil kunne huse 14.500 mennesker.

Les også: Eirik fra Bergen hadde griseflaks

Les også: Han varslet katastrofen