Faren i familien er fortsatt savnet og mistenkes for å ha skutt kona og barna og begravd dem i hagen.

— De ble drept med et skytevåpen mens de sov, sier statsadvokat Xavier Ronsin i Nantes og sier obduksjonene antyder «metodiske likvideringer».

Familien hadde vært savnet i tre uker. Fredag rettet etterforskerne oppmerksomheten mot Rivieraen etter at politiet fant mannens bil utenfor et hotell.

Det er frykt for at mannen i tillegg kan ha forbindelse med en forsvinning i en liten by i Var, men en slik forbindelse er ikke bevist ennå.

Begravd i hagen

Den døde kvinnen var 49 år gammel. De tre sønnene hennes på 21, 18 og 13 år er også funnet døde, i tillegg til den 16 år gamle datteren. Familiens to hunder er også funnet nedgravd på eiendommen.

Politiet fant først en del av et bein torsdag morgen, før de døde personene gradvis ble hentet fram.

Statsadvokat Ronsin opplyser at det ikke er gjort funn som tyder på at det er blitt brukt vold inne i huset hvor familien bodde.

Ville reise bort

Den 50 år gamle faren i familien skal for en tid tilbake ha hevdet overfor bekjente at han var hemmelig amerikansk agent. Han var angivelig nødt til å reise bort fordi han var blitt omfattet av et vitnebeskyttelsesprogram.

Ronsin beskriver denne historien som «selvmotsigende fantasier».

Ifølge et brev sendt til skolen der to av barna gikk, skulle familien flytte til Australia.

— Da vi fikk brevet, fulgte det med betaling for resten av skoleåret, sier rektoren ved skolen, Olivier Bouissou, til nyhetsbyrået AFP.

Franske myndigheter har offentliggjort disse bildene av ekteparet og de fire barna som har vært savnet i tre uker. Faren i familien, Xavier Dupont de Ligonnes (50), er fortsatt ikke funnet.
REUTERS/SCANPIX