VIVEKE BUAN, JOSTEIN IHLEBÆK / AFTENPOSTEN

Politiet har nå gått ut med bilder av eiendeler som er lik de som Martine hadde på seg kvelden hun forsvant, og som ikke har blitt funnet i London-bygården der Martine Vik Magnussen (23) ble funnet drept søndag.

Politiet håper dette kan hjelpe dem med å finne gjenstandene.

Borte vekk

Et par sko lagd av slangeskinn og en Marc Jacobs-veske er blant eiendelene som er som sunket i jorden. Etterforskerne tror at de kan ha blitt fjernet fra åstedet etter drapet på den unge norske studenten.

— Vi søker informasjon om klær og personlige gjenstander som tilhørte Martine. Skoene, jeans-buksene, en Guess-klokke, øreringer og en ring er det hun hadde på seg den kvelden, så vel som Marc Jacobs-vesken. Alle disse gjenstandene ble ikke funnet i Great Portland Street, sier etterforskningsleder Jessica Wadsworth.

Politiet etterlyser også informasjon om hvor 21 år gamle Farouk Abdulhak befinner seg. Det var blant annet han som leide leiligheten i Great Portland Street.

Snakket med faren Scotland Yard bekrefter at de har vært i kontakt med faren til Farouk, den styrtrike forretningsmannen Shaher Abdulhak, i forbindelse med saken. Politiet ønsker at Farouk Abdulhak frivillig skal komme tilbake til Storbritannia for å la seg avhøre i forbindelse med etterforskningen av drapet.

Ambassadepersonell ved den britiske ambassaden i Sanaa prøver nå å komme i kontakt med den etterlyste 21-åringen. Farouk ble sett sammen med Martine da de to forlot utestedet Maddox Club i London natt til fredag. Det er siste gang hun er blitt sett i live.

Både Martine og Farouk studerte økonomi ved Regent's Business School i Regent's Park.

BRITISK POLITI
PRIVAT