Da bt.no fikk melding om de løpende reklamehundene startet vi raskt jakten. Tipsere så hundene på full paling over Vågsallmenningen i retning Nedre Korskirkeallmenningen.

Troverdige vitner påsto at hundene hadde stått bundet til et reklameskilt i Starvhusgaten mellom Sundt og Bergens Gullsmedbutikk.

Lokket med brødskiver

— Vi møtte to eldre damer og en mann med hvit hatt på vei ned fra Fløyen. De hadde fått tak i hundene og vi tilbød oss å levere dem til politiet. Vi har måttet lokke de med nistematen vår for å få de med oss, forteller Dennis Smilden og Patrick Hamre oss.

De to trettenåringene fra Landås har akt med klassen på Fløyen og er nå på vei til politiet med sine nye firbeinte venner. Hundene labber med de to hundevante gutten når brødskivene er fremme. Reklameskiltet har de kastet fra seg.

Ikke meldt savnet

Ingen har til nå meldt hundene savnet, opplyser operasjonsleder ved Hordaland Politidistrikt til bt.no. Kanskje kjenner du hundene eller eieren?

FANT HUNDER PÅ FLØYEN: Dennis Smilden og Patrick Hamre lokket hundene med seg ned fra Fløyen og er her på vei for å levere dem til politiet.
FOTO: PÅL ENGESÆTER