Scotland Yard advarte søndag mot faren for at det kommer flere bombeangrep i ukene framover. I forbindelse med valgene i 1992 og 1997 trappet irske terrorister opp terrorangrepene, og politiet er i høy beredskap.

En person ble lettere skadd i nattens eksplosjon. Bomben inneholdt 250 gram eksplosiver — nok til å gjøre alvorlig skade og også forårsake død, ifølge politiet.

En talsmamm for Scotland Yard sier til BBC at eksplosjonen gjorde små skader, men at en del vindusruter ble knust. Det ble ikke gitt noen form for advarsel før eksplosjonen og foreløpig har ingen påtatt seg ansvaret.

14. april fant det sted en liknende eksplosjon på det samme postkontoret, som viste seg å være en mindre bombe. Den nordirske terrorgruppa Real IRA fikk skylden for attentatet.

Real IRA, som brøt med IRA i protest mot våpenhvileavtalen med britene, har fått skylden for en rekke bombeattentater i London, inkludert et angrep mot BBC 4. mars og mot hovedkvarteret til den britiske etterretningstjenesten MI6 i fjor.

NTB-AFP