Kvinnen ble onsdag ettermiddag behandlet for livstruende skader, ifølge nyhetsbyråets TTs korrespondent i Berlin.

Kvinnen fikk en ølflaske i hodet da politiet og brannmannskaper løste opp en ulovlig demonstrasjon i bydelen Prenzlauer Berg i gamle Øst-Berlin. En mann ble knivstukket og minst 80 politifolk ble skadd under nattens uroligheter som startet som en demonstrasjon mot nynazismen.

I bydelen Kreuzberg stormet vel 200 ungdommer en nærbutikk og plyndret butikken. Over 20 personer ble pågrepet etter urolighetene.

Urolighetene fortsatte også utover dagen 1. mai da det høyreekstreme partiet NPD demonstrerte. Som i fjor fikk partiet ikke demonstrere i det sentrale Berlin, men fikk tillatelse til en demonstrasjon i utkanten, i bydelen Hohenschönhausen.

Over 1.000 personer, de fleste unge menn med barberte hoder, gikk i en vel 2 kilometer lang demonstrasjon under massiv politibeskyttelse. Det kom aldri til noen voldsomme sammenstøt ettersom det var flere politifolk til stede under demonstrasjonen enn det var demonstranter. Politiet måtte imidlertid holde tilbake et hundretall motdemonstranter.

Senere 1. mai var det ventet enda mer uroligheter. Da hadde to demonstrasjonstog med grupper langt ut på venstresiden fått tillatelse til å demonstrere.

(NTB)