Senest onsdag denne uken fikk Michelle Obama møte sitt musikalske idol Stevie Wonder da artisten fikk tildelt en pris i Det hvite hus. Men listen over kjendiser, artister og superstjerner som har støttet Barack Obamas vei mot presidentembetet er lang, og kona har fått stifte bekjentskap med blant andre Sean 'Diddy' Combs, Bruce Springsteen og Renee Zellweger. Disse tre, og en lang rekke andre kjendiser bidro under presidentinnsettelsen i januar. George Clooney, Oprah Winfrey, Halle Berry, Morgan Freeman og Edward Norton har også støttet Obama.

Møtt

Hun har imidlertid en kjendis på ønskelisten. På spørsmålet om hvem hun har mest lyst å møte var svaret en viss actionhelt og hans familie.

– Will Smith og Jada Pinkett Smith. Han slår meg som et veldig interessant og bevisst individ med en veldig sterk familie, forteller hun i et intervju med amerikanske People Magazine.

Skummelt

Hun blir imidlertid fremdeles blendet av stjernene.

– Vi møtte masse flotte mennesker i løpet av innsettelsen. Tom Hanks, for eksempel. Jeg var ganske starstruck over å møte ham og kona. Jeg blir også starstruck over å møte Barbara Walters og slike personligheter. Jeg prøve å ikke tenke på det, men de er ganske imponerende, sier hun til magasinet.

Gerald Herbert / AP