«Vi er ingen 'Natural Born Killers', men vi er ute etter penger og vil avslutte dette på en veldig spesiell måte. Det blir skuddveksling om politiet blandes inn», står det i det fire siders lange brevet, skriver Dagbladet.

Ifølge Dagbladet hevder kidnapperne at Fabian ble behandlet godt. «(...) om dere bare visste hvordan «Fabbe» behandles (i går hadde vi til og med en fyllefest), ville dere sikkert følt dere mye bedre i denne situasjonen», står det i brevet.

I et avhør skal Fabian Bengtsson (32) imidlertid ha fortalt at han ble holdt innesperret, melder Expressen.

I timeslange avhør med svensk politi skal 32-åringen ha fortalt om hva som skjedde, ifølge Aftonbladet. Han skal blant annet ha fortalt at han ble sperret inne i en eske.

I går morges ble Fabian Bengtsson funnet neddopet på en benk i Slottsskogen sentralt i Göteborg. Etter 17 døgn ble milliardærarvingen omsider gjenforent sin familie.

Expressen siterte en anonym kilde som påstår at faren til Fabian Bengtsson betalte ti millioner kroner for å få sønnen fri.

På pressekonferansen i går bekreftet det svenske politiet at det hadde vært kontakt mellom familien og kidnapperne.

De ville ikke si noe om løsepenger. Expressen har blant annet snakket med sikkerhetssjef i Svensk Handel, Dick Malmlund, som understreker at den som utbetaler løsepenger heller aldri avslører dette.

DOPET: Fabian Bengtsson ble funnet på denne benken i går i Slottsskogen. FOTO: SCANPIX
KIDNAPPET: Fabian Bengtsson er ble kidnappet. Her er han sammen med sin far, Bengt Bengtsson.
SCANPIX