Der utelukker politiet og obduksjonslege alle mistanker om at Andersens død kan knyttes til narkobruk.

Alle andre mistanker utelukkes, skriver pressetalsmann for det maltesiske politi, C. Abdilla til bt.no.

Legen som gjennomførte obduksjonen var Dr. Ali Sasraz. Politiet sier til bt.no at de har fastslått dødsårsaken, men saken er fortsatt under etterforskning.

— Dødsårsaken er klarlagt, men vi vet ikke hvorfor hun fikk et illebefinnende. Hun kan muligens ha fått en mageinfeksjon. Det er helt utelukket at dødfallet har noe med narkotika å gjøre, opplyser politisersjant Charles Abdilla, ved politihovedkvarteret på Malta til bt.no.

Beklager feilinformasjon

— Vi er veldig lei oss for den feilinformasjonen som er kommet fra oss i politiet tidligere i uken, og beklager den ekstra belastningen dette har vært for familien, sier Charles Abdilla.

14 år gamle Line Marie Andersen fra Søfteland i Os reiste alene på språkreise til Malta for å perfeksjonere engelsken sin.

Uten forvarsel falt idrettsjenten om i klasserommet og døde på sykehus natt til fredag. Andersen pådrog seg trolig den fatale skaden da hun falt til gulvet da hun besvimte.

IDRETTSTALENT: 9. juni i år deltok Line Marie Andersen i norsk mesterskap for lag i kappgang i Horten. Hun representerte Søfteland turn- og idrettsforening, og kom på tredjeplass. Line Marie står helt til venstre på bildet, med solbriller. <p/> FOTO: PRIVAT