ta188237.jpg
AP

Bernard Maris (68)Maris var en profilert økonom ved l'université Paris VIII, og satt blant annet i rådet til den franske sentralbanken. Han skrev i Charlie Hebdo, hadde en spalte i bladet kalt «Onkel Barnard», og var også medeier i i bladet.

ta1874d4.jpg
AP

Jean Cabut «Cabu» (76)Cabu er en fransk satiriker og en av Frankrikes mest kjente karikatører. Han har publisert en rekke tegneserier og opptrådte ofte på fjernsyn, hvor han tegnet karikaturer på direkten, ifølge The Guardian.

ta1873b7.jpg
REUTERS

Georges David Wolinski (80)Wolinski, som var jøde, er født i Tunisia, og har vokst opp hos besteforeldrene i Frankrike. Han har tidligere vært redaktør i Charlie Hebdo, og er en av landets fremste satirikere. Han mottok æreslegionen, Frankrikes høyeste utmerkelse, i 2005.

sy904bae.jpg
SCANPIX

Stéphane Charbonnier «Charb» (47)Charbonnier har vært redaktør i Charlie Hebdo siden 2009. Han har vært under politibeskyttelse siden 2011. Han var både tegner og journalist, og hadde en ukentlig spalte kalt «Charb liker ikke folk».

— Hvis vi skulle bekymre oss for konsekvensene av alle tegningene våre, hadde vi måtte stenge for lenge siden, sa han til Der Spiegel for to år siden.

ta187c75.jpg
REUTERS

Bernard Verlhac "Tignous" (58)En profilert avistegner som leverte til mange av landets fremste publikasjoner.

ta1884d8.jpg
EPA

Michel RenaudRenaud var grunnleggeren av en biennale kalt «Rendez-vous de Carnet de Voyage». Han var på besøk i redaksjonslokalene da angrepet skjedde. Renaud var en kulturpersonlighet i Clermont, og hadde flere roller i kommunen.

Ahmed Merabet

Merabet var politimann. Han ble drept på gaten.

Franck Brinsolaro

Politmann, og ansvarlig for sikkerheten i magasinet ifølge Le Monde. Han ble drept inne i redaksjonen.

Mustapha Ourad

Var korrekturleser for magasinet.

PhillipeHonoré.

Honoré var en 73 år gammel tegner. Han har blant annet jobbet for Liberation, og var en regelmessig bidragsyter til satiremagasinet.