Dette skriver Jyllandsposten i dag.

Det Etniske konsulentteamet i København blir nedringt av desperate unge innvandrerkvinner som presses til å inngå tvangsekteskap.

— Nå har det gått fullstendig av hengslene. Normalt har vi én eller to henvendelser i måneden, men de siste ukene har jeg personlig fått i hvert fall 15, sier en av konsulentene Manu Sareen, som har jobbet i teamet siden 1999, til Jyllandsposten.

Konsulentteamets oppgave er å gi råd og veiledning til alle parter i saker om tvangsekteskap og andre konflikter som kommer som følge av familiens etniske bakgrunn.

Manu Sareen er ikke i tvil om at de mange henvendelsene den siste tiden er en direkte konsekvens av den nye innvandrerloven som etter all sannsynlighet snart vedtas. Når loven trer i kraft 1. juli kan unge innvandrere ikke bli gjenforent med sine familier før de er fylt 24 år. Derfor har mange familier det travelt med å få sine døtre gift innen loven trer i kraft.

— Det velter inn med ekstreme saker. De ringer om kvelden og i helgene. For første gang vet jeg ikke hva jeg skal si, jeg kan jo ikke bare legge på røret, sier Sareen til Jyllandsposten.