Han svært medtatt da han ble funnet etter 110 timer uten næring.

Han klarte likevel å fortelle hjelpearbeiderne om at han hadde hørt lyder fra ruinene.

Rundt 330 FN-medarbeidere er fremdeles savnet i Haiti, 40 av organisasjonens ansatte er funnet døde i de sammenraste bygningene.

Brenner ruinene

I et slumområde utenfor Haitis hovedstad har innbyggerne begynt å sette fyr på ruinene for å brenne lik og dermed hindre mulige epidemier.

Fem dager etter at skjelvet rammet Haiti, har innbyggerne i slumområdet Morne-Lazarre gitt opp å finne overlevende i ruinene. Derfor har de nå begynt å sette fyr på sammenraste hus og skur for å hindre sykdomsutbrudd, og lukten av brennende lik henger tungt over området.

— Vi kan ikke få dem som er i ruinene, ut av husene, så vi setter fyr på bygningene ved hjelp av gamle dekk og litt bensin, sier innbyggeren Emmanuel.

Som en krigssone

Bålene ble tent etter at nederlandske redningsarbeidere med hunder ikke kunne finne noen tegn til liv i ruinene.

Det bor om lag 15.000 i området, der noen av Haitis fattigste nå har mistet alt. Stedet ser ut som en krigssone. Nesten alle husene ligger i grus, og hundrevis har mistet livet.

— Det er umulig å forstå hva som skjer her, sier innbyggeren Bernard.

— Vi klarte å redde noen den kvelden skjelvet rammet, men etter det har det ikke vært noe vi kunne gjøre. Det var for sent for de fleste av dem.