n Deler av Irak er kastet ut i et dødelig kaos av plyndring og anarki. Sivilbefolkningen lider med hjelpeorganisasjonene som fortvilte tilskuere. USAs forsvarsminister Donald Rumsfeld og britenes statsminister Tony Blair hevder bildene fra Irak lyver, og mener massemediene overdriver kaoset.

n Amerikanske fly rettet lørdag massive bombeangrep mot Saddam Husseins fødeby Tikrit, der det blir antatt at restene av kjernen i det irakiske regimet har søkt tilflukt.

n Tyver har plyndret Iraks nasjonalmuseum. Borte er flere tusen år gamle skatter som stammer fra sivilisasjonens vugge i Mesopotamia. De har stjålet eller ødelagt 170.000 gjenstander, sier museumsdirektør.

n Innbyggere i en av Bagdads forsteder opplyste lørdag at de hadde sett Saddam Husseins sønn Qusay etter at amerikanske bomber la en bygning i grus der man trodde Saddam og hans sønner oppholdt seg.

n En av Saddam Husseins øverste rådgivere har overgitt seg til amerikanske soldater i Irak, melder den tyske TV-stasjonen ZDF.

n Minst 15 personer er drept og minst 200 er såret i kamper mellom arabere og kurdere i Iraks tredje største by Mosul lørdag, opplyser sykehuskilder.

n Rundt 300 soldater, eksil-irakere rekruttert og trent av USA, har nå kontrollen over den sørirakiske byen Shatra, sier en amerikansk militær talsmann.

n En ny gruppe våpeninspektører fra Storbritannia og USA er i gang med å lete etter masseødeleggelsesvåpen i Irak, skriver den britiske avisen The Guardian. Foreløpig er det ikke funnet masseødeleggelsesvåpen i Irak.