• ØNSKET: Nå er Charles mer ønsket enn sønnen. Her sammen med Camilla.

    FOTO: SCANPIX

Britene vil ha Charles

Storbritannias kronprins Charles er nå mer ønsket som dronning Elizabeths arvtaker enn hans sønn prins William, viser en ny spørreundersøkelse.

I undersøkelsen, som YouGov har gjennomført for avisen The Sunday Times, sier 44 prosent av de spurte at kronprins Charles bør overta tronen etter dronning Elizabeth, mot 38 prosent for prins William.

For bare to uker siden var det motsatt, og kronprins Charles' økte popularitet har trolig sammenheng med hans opptreden under dronningen diamantjubileum.

Under feiringen sto kronprins Charles ved sin mors side mens hans far, prins Philip, var på sykehus med blærekatarr.

Siste fra Utenriks

290 personer savnet
utenfor Sør-Korea

Overlevende hevder de ble bedt om ikke å forlate den synkende fergen.

o Forbløffede eldre venter på Silvio

De eldre på pleiehjemmet Sacra Famiglia i Milano får snart kontroversielle Silvio Berlusconi som pleier. Den nyheten kom som et sjokk på hjemmet.

o Tre prorussiske separatister drept

Tre prorussiske separatister er drept og flere såret i Mariupol øst i Ukraina, skriver Ukrainas innenriksminister Arsen Avakov på Facebook.

Åtte mektige menn
i Ukraina-konflikten

Russiske og ukrainske oligarker slåss nå for pengene sine.

NATO støtter sine allierte med økt tilstedeværelse

NATO øker den militære tilstedeværelsen i Øst-Europa og Baltikum både til lands, til vanns og i luften som følge av konflikten i Ukraina. Norge har foreløpig ikke fått spørsmål om å bidra.

o NATO øker tilstedeværelsen i øst

NATO vil øke den militære tilstedeværelsen øst i Europa og de baltiske landene i lys av konflikten i Ukraina, opplyser generalsekretær Anders Fogh Rasmussen.