En bil raste ned i asfalten etter å ha falt 30 meter fra 7.etasje i et parkeringshus i Melbourne i Australia. Den spesielle ulykken skjedde rundt klokken 09 mandag morgen.

Den 41 år gamle kvinnelige føreren av bilen overlevde fallet, og var ved bevissthet etter at bilen traff bakken.

Ambulansepersonalet som ankom stedet forklarer at bilen har klemt seg fast i et trangt smug, og at det derfor var svært vanskelig å få 41-åringen ut av bilvraket.

Reddet av bilbeltet

Vitner forteller at hun også var i stand til å kommunisere, selv om hun satt fastklemt, og at hun klarte å snakke til både dem og ambulansepersonalet. Det skal ha tatt 40 minutter å få kvinnen ut av bilen.

Tilstanden hennes er stabil, og hun behandles for kuttskader i hodet på et lokalt sykehus.

Legene som har undersøkt henne forteller at bilbeltet skal ha reddet livet hennes, skriver Herald Sun, som også viser video fra åstedet.

— Flere ting bidro til at hun beholdt livet, airbagene, sikkerhetsbeltet...flaks, sier lege Matthew Riddle til avisen.

— Det er ganske utrolig at hun er i live.

LITT AV EN FERD! Kvinnen overlevde fallet, og var bevisst da hun ble reddet ut av vraket etter 40 minutter. FOTO: Scanpix

Dro med seg gjerdetPolitiet undersøker nå hvordan sikkerhetsbarrieren i parkeringshuset sviktet. Kvinnens sølvgrå Mitsubishi Outlander skal ha feid med seg hele sikkerhetsgjerdet.

Politibetjent John Mason sier til ABC News at bilen traff bygget på andre siden av veien på sin ferd ned mot bakken.

— Det virker som bilen har kollidert inn i siden av bygningen før den traff bakken, det er en ganske utrolig situasjon, sier han.

Dørene på bilen hennes ble revet av i fallet, og samtlige vinduer ble knust. Michael Rockefeller forteller at de hørte bilen slå veggimellom på vei ned.

— Synet var forferdelig. Bare se på det nå, jeg forstår ikke hvordan kvinnen kom seg ut overhodet, sier han til ABC News .

Herald Sun har laget en grafikk som viser hvordan bilen falt.