Mandag morgen eksploderte en sprengladning plassert i en personbil i utkanten av byen.

Ingen mennesker ble skadd i eksplosjonen. Politiet kjenner heller ikke til at eieren av bilen på noen måte skal ha blitt truet før bomben gikk av.

Sist helg ble det funnet en kraftig sprengladning utenfor boligen til en politimann i Malmö. Sprengstoffet ble imidlertid uskadeliggjort før bomben rakk å eksplodere.

Ikke politi i området Ifølge politiet i Malmö bor det ingen polititjenestemenn i området hvor bomben gikk av mandag morgen. Politiet ser derfor ingen opplagt sammenheng.

Bilen hvor bomben var plassert, sto parkert utenfor eierens villa. Flere av husets vinduer ble ødelagt under eksplosjonen. Bilen ble også svært ødelagt. Blant annet gikk alle vindusrutene ut, og taket på bilen ble blåst bort.

Charley Nilsson som er presserådgiver ved Malmö-politiet sier at den tekniske undersøkelsen av åstedet fortsetter utover dagen mandag. Blant annet vil politiet foreta en rundspørring i nabolaget for å forsøke å finne ut hva som egentlig skjedde.

Beste vestkant Det var eieren av bilen som selv varslet politiet om bomben. Bomben gikk av ved 05.15 tiden mandag morgen i et av de bedre områdene av Malmö.

Bilen som ble totalt ødelagt var en Mercedes cabriolet. Bileieren hadde også en annen bil som ble undersøkt mandag formiddag, men uten at politiet fant noen sprengladning.

(NTB)