— Du ga oss et telefonnummer. Vi ønsker virkelig å snakke med deg. Ring oss, lød bønnen fra Montgomerys politisjef Charles Moose søndag.

Lappen med telefonnummeret ble funnet ved restauranten Ponderosa i Ashland i Virginia, 145 kilometer sør for Washington, der en 37 år gammel mann natt til søndag ble skutt i magen idet han forlot lokalet.

Mannens tilstand betegnes fortsatt som kritisk, men politiet har til nå vært forsiktige med å knytte skytingen til de 11 tidligere snikskytterangrepene som har kostet ni personer livet og såret tre i Washington-området.

Politisjef Mooser ville søndag ikke svare på spørsmål om lappen med telefonnummeret som ble funnet på det siste åstedet, og han har tidligere kritiserte massemediene for å ha omtalt tidligere antatte budskap fra snikskytteren.

Etter at en 13 år gammel gutt ble skutt utenfor en skole i Maryland 8. oktober fant politiet et tarotkort med påskriften "Kjære politimann - Jeg er Gud". Etterforskerne fant også en patronhylse i nærheten, samt det de tror var snikskytterens skjulested.

Fredag kveld ble det funnet en patronhylse i en hvit varebil tilhørende et bilutleiebilfirma på en flyplass utenfor Washington, men denne var ikke av samme type som de patronene snikskytteren til nå har benyttet.

At øyenvitner tidligere har meldt om en hvit varebil på flere av stedene der snikskytteren har slått til, gjorde at det var knyttet store forhåpninger til fredagens funn.

(NTB)