Sju år gamle Stacy Lemmens og ti år gamle Nathalie Mahy forsvant 9. juni fra et gatemarked i den østbelgiske byen Liège.

– Det ser ut til å være liket av Stacy, sier en kilde med god kjennskap til etterforskningen til nyhetsbyrået Belga.

Liket skal ha blitt funnet under en haug med platemetall i et boligområde i nærheten av en jernbane, opplyser kilden, under løfte om anonymitet.

Rundt 40 politimenn sperret av området rundt funnstedet. Lederen for granskningen vil ikke bekrefte funnet av barneliket.

38 år gamle Abdellah Ait Oud er pågrepet, mistenkt for å ha bortført de to jentene. Mannen nekter for å ha noe med forsvinningen å gjøre, men belgiske myndigheter hevder at de har grunn til å mistenke ham for å være innblandet i saken.

Ifølge belgiske aviser skal Oud i 1995 ha blitt dømt til fem års fengsel for gjentatte voldtekter av en mindreårig niese. Han ble anholdt da han frivillig gikk til en politistasjon for å si at han ikke står bak de to jentenes forsvinning.

Forsvinningen har vakt vonde minner om Marcel Dutroux-saken i Belgia. Dutroux ble i 2004 dømt til livsvarig fengsel for drapene på to jenter fra Liège som forsvant da de gikk ut for å leke i juni 1995. Jentene ble funnet døde i Dutroux’ hage