Og den aller mest alternative årstiden er høsten og vinteren. Da kåter londonerne seg med arrangementer som Erotica Adult Fair (november), The Skin Two Weekend (oktober) og Sex Maniac's Ball and Erotic Awards (september), det siste verdens største erotiske happening, sies det.

Størst aktivitet på den alternative scenen er det i Soho, selvfølgelig.

Her ligger de annerledes stedene tett langs Old Compton Street og Rupert Street, mens du må litt lenger nord og øst i byen for å finne de ekte alternative, de som tar han helt ut.

Til strøkene rundt Camden Town og Liverpool Street, men også Earl's Court og London Bridge.

Du har minst 150 steder å velge mellom dersom du er typen som er nysgjerrig på hva som skjuler seg bak navn som L'Amour, Over The Knee, Lovejoys, Intimo og Wicked Night Club.

Det kryr av steder for alle sære legninger, fra ekstremt til light.

For eksempel for dem som kan tenke seg å delta på en «rubber night» eller være med på «spanking parties», gå i «steam room», oppleve en «torture garden», prøve swingerlivet, møte de flerkjønnete, delta på fetisjfester, se sm-boksing eller oppsøke verdensbyens domer og suber.

I London forutsetter de at det bor en liten fetisjist i oss alle. Spørsmålet er bare: Hva er din lille greie?

OBS: Dresskode

Dersom du kaster deg ut i det alternative nattelivet, skal du være oppmerksom på at mange av stedene du finner listet i brosjyrer og annonser er gay-steder, med overvekt av homofile. Mange steder krever også medlemskap.

Et annet poeng å ta med ut i natten er at mange av denne typen utesteder opererer med dresskode. I denne sammenheng betyr ikke dresskode at du bør ankomme i dress og slips. Tvert imot. Det er forventet at du er kledd i lakk og gummi under frakken eller kåpen.

Derfor er «London Fetish Map» blitt et must for alle som vil teste et annerledes London. I tillegg til å fortelle hva du finner hvor, får du alle de andre viktige produktopplysningene.

Her er et par smakebiter fra brosjyren:

BUTIKK: Femme Boudoir, 17b Riding House Street v/Oxford Circus. Gummi, lær, PVC, undertøy m.m

KLUBB: Wicked Night Club, 2-4 Tooley Street v/London Bridge. Beskrives som verdens største senter for fetisjisme og alternative klubber. Full pakke.

SHOW: Madame Jo-Jo's, 8-10 Brewer Street, Soho. Kjent kabaret med sex-kitsch.

SAUNA/SPA: Chariots I, 1 Fairchild Street, telefon 0044 207 247 5333. Englands største gay sauna, «full av hedonistisk moro».

I tillegg til å fortelle om de skjeve pubene, klubbene og butikkene, har «London Fetish Map» oversikter over de alternatives organisasjoner, for eksempel Sexual Freedom Coalition, SM Pride og Outsiders. En julegave til de alternative.

Hele listen finner du på nettsiden www.whatsyours.com.

KART: Med «Fetish Map» i bakhånd kan selv amatører kartlegge Londons alternative sex-liv.