Det får NTB opplyst hos vakthavende saksbehandler i UD, men tallet er høyst usikkert.

Det dreier seg om personer som pårørende nordmenn har kontaktet UD om, som er på reise i området og som ambassadene i Nicaragua, El Salvador og Guatemala ikke har fått kontakt med.

Det er et problem i registreringsarbeidet at telefonforbindelsen i området er dårlig. Søndag kveld hadde ikke UD fått melding om at noen nordmenn har blitt tatt av skjelvet.

Mannskaper til området Sydnes regner med at norske hjelpemannskaper vil reise til El Salvador.

Et team fra Norske Redningshunder med personell og spesialtrente hunder har sagt seg villige til å reise nedover. Teamet deltok i hjelpearbeidet i Tyrkia etter jordskjelvet i 1999.

— Vi har i alt 20-25 hunder som vi har stilt til disposisjon for UD hvis de ønsker det, sier leder Odd Kulø i Norske Redningshunder til NTB.

— Denne henvendelsen har vi sendt til FNs kontor for humanitære saker (OCHA) i Genève, som koordinerer hjelpearbeidet. Vi har ikke fått tilbakemelding fra dem, sier informasjonssjef Jon Mørland i UD til NTB.

NTB

Les også: Så huset bevege segTo skoleklasser i jordskjelvområdeGraver etter levende og døde nul5 millioner i norsk jordskjelvhjelp

MANGE SAVNET: Soldater leter etter ofre for jordskjelvet i Santa Tecla, El Salvador søndag. (Foto: Scanpix)