Ifølge Australias konsulat på Bali ble de to siste skadde australierne i dag fløyet ut til Darwin, som ligger to og en halv time unna.

Totalt er 188 australiere fløyet hjem i det som trolig er den største evakueringsoperasjonen i fredstid i landets nyere historie. 16 måtte få akutthjelp, mens 40 ble sendt til vanlige sykehusavdelinger, og resten hadde lettere skader.

-Over 200 døde

Ifølge utenriksdepartementet i Canberra var 14 australiere bekreftet døde i dag tidlig, mens 220 fortsatt var savnet. Det var ventet at dette tallet ville gå ned når folk vendte hjem og tok kontakt med sine pårørende.

Likevel er det liten tvil om at mange av de 187 som er bekreftet døde i eksplosjonen, kom fra Australia. CNN melder i dag at dødstallet etter bombeattentatet trolig vil overstige 200.

13 skandinaver savnet

Minst 10 svensker fryktes å være blant de omkomne, melder Expressen. I tillegg er tre danske kvinner savnet. Kvinnene, som er mellom 18 og 21 år, er alle elever ved Dansk Studiecenter. To andre kvinner som er elever ved skolen, ble opplyst å være i god behold. Alle fem var lørdag sammen ute på diskotek.

Det er rundt 300 danske feriegjester på Bali, og de skal i dag evakueres og flys til Bangkok i Thailand med et fly chartret av utenriksdepartementet, reisebyrået Alletiders og Europeiske Forsikring.