Kraftig regn, snø og vind førte til at tre millioner mennesker nå er uten strøm på hele USAs nordøstkyst, skriver Aftenposten.no

Elleve personer skal være omkommet, de fleste i trafikkulykker som kan relateres til det dårlige været.

En person døde også etter å ha fått strøm gjennom kroppen da han kom borti en strømkabel som var falt ned.

- Fotballsesongen er ikke over

Det tidlige uværet har overrasket mange.

- Det er bare oktober. Vi er ikke engang ferdig med barnas fotballsesong, sa Melissa Mach, fra Hartford Connecticut til AP.

Tung snø har ført til at flere tre har veltet over biler og veier.

Det tidlige snøværet har også overrasket mange i New York. Søndag våknet innbyggerne i millionbyen opp til en snødekket Central Park.

Snø i Central Park

Kun tre ganger tidligere på 135 år er det blitt registrert snø i parken.

I New Hampshire falt det så mye som 80 cm snø, ifølge National Weather Service, skriver Reuters.

Det er ventet at det dårlige været vil fortsette et par dager til.

Iskalde okkupanter

I flere uker har protestbevegelsen Occupy Wall Street holdt stand i Zuccotti Park på nedre del av Manhattan, og det uventede vinterværet har skapt problemer for demonstrantene.

New York-avisa AM New York skriver at bevegelsen selv oppgir å ha mistet 20 prosent av sine okkuperende støttespillere som følge av snøværet. Demonstrantene, som ønsker å vise sin avsky mot at bankene får fortsette sin virksomhet slik som før finanskrisen inntraff, mens mange amerikanere sliter med å skaffe seg både bolig og jobb.

- Vi visste at dette kom til å bli tøft. Vi startet ikke dette som en slags "summer of love", dette er misnøyens vinter, sier Alan Collinge (41) fra Seattle, som holder til i telt på Zuccotti Park til AM New York