Flyet hadde totalt 110 passasjerer, og 60 mennesker er funnet døde. 103 mennesker mistet livet og sju personer overlevde ulykken, ifølge Sam Adurogoboye, som er talsmann for de sivile luftfartsmyndighetene.

Totalt var 75 ungdomsskoleelever om bord i ulykkesflyet, ifølge en mor som hadde vært i kontakt med ungdommenes skole.

Flyet hadde 103 passasjerer og et mannskap på sju.

Landet i storm

Det var et fly fra det private, nigerianske selskapet Sosoliso Airlines som styrtet. Flyselskapet har daglige avganger mellom flere byer i landet, og flyet som styrtet var på vei fra hovedstaden Abuja til Port Harcourt.

Det er foreløpig uklart hva som var den direkte årsaken til ulykken, men flyet greide ikke å stanse ved enden av rullebanen og landet dessuten midt i en kraftig storm. Flyet gikk opp i flammer etter krasjlandingen.

Gamle fly

Luftfartsindustrien i Nigeria, som er Afrikas mest folkerike land, har vokst dramatisk det siste tiåret, men landet har også blitt rammet av flere alvorlige ulykker.

I oktober mistet 117 mennesker livet da et fly av typen Boeing 737 fra selskapet Bellview Airlines styrtet rett etter avgang fra storbyen Lagos.

Eksperter mener årsaken til ulykkene kan være at de fleste av flyene som er i trafikk, er over 20 år gamle og brukte, og at flere flyplasser regelmessig må stenges på grunn av dårlig vedlikehold.

Siden 1991 har 37 alvorlige flyulykker krevd 912 menneskeliv i Nigeria.